HTML

Pszichológia 2.0

p.

Friss topikok

Linkblog

A vonal

2011.04.08. 00:15 DOKI

Bármilyen problémád van, a megoldás csak akkor fog megérkezni, ha jól, de legalábbis napról napra jobban érzed magad. Ez azért van így, mert a pozitív lelkiállapotod magasabb rezgésszámmal jár, ami ennek megfelelő pozitívabb eseményeket, helyzeteket teremt számodra.

HA JÓL ÉRZED MAGAD, MINDEN MÁS MAGÁTÓL JÖN

Teljesen mindegy, hogy milyen gondolatok, vagy milyen tevékenységek segítségével éred el, hogy jobban érezd magad. A lényeg, hogy jól, jobban legyél.

Gyűjthetsz vígjátékokat, vagy kutathatsz valami számodra izgalmas téma iránt, vagy futhatsz, táncolhatsz, énekelhetsz, motorozhatsz, kötögethetsz, túrázhatsz, főzhetsz… Mindegy, mit csinálsz, csak legyen olyan örömteli, élvezetes, szenvedélyes valami az életedben, ami meghatározza a mindennapjaidat, ami folyamatosan lelkesedéssel tölt el.

Ez a valami számodra a kapcsolat a Forrásoddal. Minél több időt töltesz vele, annál könnyebb, annál boldogabb lesz az egész életed.

A SZENVEDÉLY KELL!

Aztán határozd meg a céljaidat, hogy a mérhető eredmények által megtapasztalhasd az erődet. Ha így teszel, pillanatok alatt felerősödik a magadba vetett hited.

Ha céljaid vannak, amikért naponta teszel, nem marad időd rosszindulatúskodni, lébecolni, húzni-halasztani, olyan filmeket, programokat nézni, amiket valójában nem is akartál megnézni… Jobban beosztod az idődet, megfontoltabban döntesz arról, hogy minek szentelsz figyelmet, kinek a társaságában szeretnél lenni, hol és mikor mit szeretnél tenni…

A CÉL KELL!

Nem tudsz olyan nehéz, szinte felfoghatatlan élethelyzetet mondani, amit ebben a pillanatban nem él át valaki az olvasóim közül.

Felejtsd el az önsajnálatot, a múlton rágódást! Senki nem tud neked ártani, csakis Te saját magadnak a negatív gondolataiddal.

Leélheted az életedet úgy is, hogy még 10, 20 meg 30 év múlva is sajnálod magad a történtekért, hogy újra és újra elsorolod boldog-boldogtalannak a sérelmeidet, amelyek addigra életed minden területét megmérgezik… és úgy is, hogy húzol egy vonalat, s onnantól kezdve csak arra gondolsz, hogyan érezhetnéd magad jobban.

A múlt nem kell!

A VONAL, AZ KELL!

Itt van, ni! Lépd csak át! :)

-----------------------------------------------------------------------------------

Forrás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia2.blog.hu/api/trackback/id/tr652808536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása