HTML

Pszichológia 2.0

p.

Friss topikok

Linkblog

Magyarországon a lakosságnak csak 20%-ra rendelkezik valamilyen megtakarítással

2011.02.21. 15:26 DOKI

A többségnek semmilyen tartaléka nincs. Mit csinál, ha be akar szállni? Kölcsönkér!

Igen ám, de ha már teszi, hogyan tegye, hogy az a legjobb legyen? Hogyan lehet a kölcsönért való kajtatás a hálózati növekedésed szolgálatába terelni? Te személyesen mit válaszolsz annak, aki azt mondja, hogy "Nincs pénzem, hogy belekezdjek." Oszd meg a tapasztalataidat a program Facebook oldalán!

További kérdés: vajon a "befektetőket" vagy inkább a "munkatársakat" érdemes ill. szükséges több figyelemmel elhalmozni. Ha az egyikre fókuszálok, mi lesz a másik csoporttal? Mire kell figyelni a bináris rendszereknél és hogy érdemes elindítani a vállalkozást a profit maximalizálása érdekében?

Aki válaszol és a választ lájkolom, avagy ha a Facebook oldalán a válaszainak száma a TOP10-be kerül, azt meghívom a következő lépcsőfokra.

Ezt ismerned kell! Ha mégsem, akkor szánd rá az időt és csináld meg (ha már 1 évnél régebben csináltad, akkor újra!)

Ha több pénz kellene, erre gyere!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologia2.blog.hu/api/trackback/id/tr252677220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása